top of page

Antwerpen blijft zich vernieuwen en uitdagen om uit te groeien als belangrijke futureproof, hybride en multihub congresstad. In Antwerpen kan je een “full experience” congres ervaren (on the spot - online - in the city, …) dankzij de aanwezigheid van experten op audiovisueel vlak, de juiste infrastructuur, het geschikte aanbod en Antwerpen als beleefstad waar diversiteit en Quality of Life centraal staan. Daarnaast zijn er nieuwe samenwerkingen met sterke partners (in de sector) en is Antwerpen lid van de “hybrid-city-alliance”

 

 

VOORDELEN VAN COWORKING

Laat je inspireren
Coworking biedt mogelijkheden. Je kunt ideeën aftoetsen bij je coworking collega’s, raad vragen over een administratief vraagstuk of je gewoon laten inspireren door  gelijkgestemde, creatieve professionals. 

Boost je productiviteit
Door de energie die er heerst bij En CO zal je efficiëntie sowieso verhogen. Een coworking omgeving zet aan tot werken. Dat staat vast. Het is niet voor niets dat meer en meer bedrijven hun werknemers toelaten om in coworking spaces aan de slag te gaan. 

Sociaal
De mens is een sociaal dier. Een hele dag alleen thuis zitten, kan dus onmogelijk het beste in je naar boven halen. Coworking doet dat gelukkig wel. Alhoewel je voor jezelf werkt, ben je omringd door leuke mensen. Heb je een dip in focus? Ga dan naar de keukenruimte en drink een koffie terwijl je gezellig keuvelt met je medecoworker. Je bent dan weer helemaal opgeladen om erin te vliegen.

Betaalbaar
Laat niemand iets anders beweren: coworking is betaalbaar. Zelf een kantoor huren kost een stuk meer dan een coworking space bezigen bij En CO. Daarbij breng het heel wat extra lasten met zich mee. Ga maar na: huur betalen, investeren in infrastructuur, maandelijkse kosten, bijkomende administratie, jaarcontracten … het is niet evident. Bij En CO hoef je daar allemaal niet mee in te zitten. Je betaalt je maandelijkse kost, et voila, je kunt je weer helemaal focussen op wat telt: je werk. 

Netwerk in stijl
De coworking space van En CO is niet alleen de perfecte plaats om een heleboel nieuwe creatieve ondernemers te ontmoeten. Het is ook de ideale locatie om klanten te ontvangen. De stijlvolle vergaderruimtes laten ongetwijfeld een betrouwbare indruk na.

Houd werk en privé gescheiden
Thuis werken is niet evident. Zo liggen huishoudelijke taken steeds op de loer en moet je een stalen karakter hebben om op een onbewaakt moment niet gewoon eens in de zetel te ploffen en de tv aan te zetten. Coworking bevrijd je daarvan. Een verandering van omgeving werkt trouwens productief. 

bottom of page